Meistä

STM Production yrityksen takaa löytyy Jaakko Ikonen, jonka suurin intohimo on luoda asiakkaalle laadukas kokonaisuus videon- ja valokuvien kautta, sillä näin tarinat jäävät elämään ikuisiksi ajoiksi.

"Olen Kouvolasta lähtöisin ja nykyään Lapin sydämessä Levillä asuva video- sekä valokuvaaja. Intohimoni on ollut aina valo- ja videokuvaus ja nykyään sitä tuleekin tehtyä Lapin lumoavissa maisemissa. Kuluneiden vuosien aikana olen tehnyt lukuisia henkilö-, hää-, tapahtuma- ja mainoskuvauksia.

 

Minulle tärkeintä on laatu ja persoonallisuus. Tavoitteenani on tehdä asiakkaan kanssa tiivistä yhteistyötä saavuttaaksemme parhaan mahdollisen lopputuloksen. Unelmana oli tehdä intohimosta työ ja tämän myös onnistuin luomaan!

Vaikka työskentelen pääsääntöisesti yksin, on takanani useita alan rautaisia ammattilaisia aina valmiina suurempia tuotantoja varten.

En pelkästään kuvaa tapahtumia vaan suunnittelen kuvaukset asiakkaan toiveiden mukaan niin kuin tekisin sitä itsellenni."

WhatsApp Image 2021-02-03 at 19.03.22.jpeg

Kalusto

Kuvaukset suoritetaan ammattilaiskalustolla ja meiltä löytyykin kamera puolelta mm. Sony FX3, a7s III, a7 III sekä liuta ammattilaislaseja. Valaisu hoituu Nanlite Forza 500w jonka ympärille on rakennettu kattava kokonaisuus aina Pavotube 30C KIT myöten. Äänet tallennetaan Røden ja Saramonicin mikrofoneilla. Lisäksi löytyy erilaisia rigejä kameroille aina cinema puolen jalustoista gimbaaleihin. Siinä vaiheessa kun maassa kuvaaminen ei riitä, kaivetaan laukusta Dji Air 2S drone jolla pystytään tuottamaan spesiaalia materiaalia taivaalta.

Yhteystiedot

Alarinteentie 9

99130 Kittilä, Finland

Y-tunnus: 3090413-1

info@stmproduction.com

+358 46 529 9594

Jaakko Ikonen

Director Of Visual Creation
Jaakko Ikonen | jaakko@stmproduction.com

+358 45 105 9518

 

OTA YHTEYTTÄ

Kiitos yhteydenotosta